VEHICULE RULATE APPROVED

PROMISIUNEA LAND ROVER PENTRU CLIENŢI

Fiecare vehicul care poartă sigla Land Rover este conceput pentru a fi condus fără efort pe unele dintre cele mai dificile terenuri din lume. Acest lucru înseamnă că Programul nostru Approved trebuie să-şi depăşească limitele pentru a se asigura că toate vehiculele noastre fac faţă în continuare acestei provocări, indiferent de situaţiile dificile la care le supuneţi.

Vehiculul dvs. Approved de la Land Rover este la fel de impecabil pe cât vă aşteptaţi. Pentru a garanta faptul că pleacă de la distribuitor în cea mai bună stare, s-a pus în aplicare o promisiune pentru client privind vehiculul Approved. Aceasta vă conferă linişte deplină şi vă garantează că vehiculul vă oferă cea mai liniştită şi mai eficientă experienţă de condus.

GARANTIE LAND ROVER APPROVED 2 ANI IN LIMITA A 150.000 DE KM

GARANTIE LAND ROVER APPROVED 2 ANI IN LIMITA A 150.000 DE KM

Concepută specială pentru vehiculele Land Rover cu vechimea sub cinci ani, care au parcurs mai puţin de 100.000 kilometri în momentul achiziţiei. Lucrările sunt efectuate întotdeauna de tehnicienii Land Rover instruiţi, care folosesc numai piese originale, scule şi echipamente de diagnosticare Approved. Nimic mai puţin. Nu există limită la numărul de cereri pe care le puteţi face, până la preţul de achiziţie al vehiculului, iar Garanţia acoperă o perioadă de doi ani. Aceasta este disponibilă numai prin intermediul unui Distribuitor Land Rover autorizat.
ASISTENTA RUTIERA TIMP DE 24 DE LUNI 24/7 IN EUROPA SI MAREA BRITANIE

ASISTENTA RUTIERA TIMP DE 24 DE LUNI 24/7 IN EUROPA SI MAREA BRITANIE

Asistenţa Land Rover a fost creată pentru a vă oferi linişte deplină, iar în cazul în care veţi avea nevoie, un serviciu cu adevărat perfect. Acoperă toate eventualităţile; de la o defecţiune sau un accident până la urgenţe minore, precum pană de pneu sau pierderea cheilor. Vehiculul dvs. va fi acoperit pe întreaga perioadă a garanţiei, 24 de ore pe zi, în fiecare zi a anului. Şi staţi liniştiţi; în cazul în care aveţi nevoie de pornire de acasă, închirieri de vehicule, pregătiri de călătorie ulterioară, relivrarea vehiculului şi cazare, sunt toate incluse.